Iscriviti
phpFoxITA ti aiuta a connetterti e condividere con le persone della tua vita.

Vista Post Singolo

nike air max thea outlet online kastede onto sneaker scenen et stykke tilbage og sætte tæer logrer og gjort mange store fødder jaloux. AM Tavas tilbudt en mulighed for drengene, så nu Thea er holdent domæne damer. Denne nye gengivelsen holder det simpelt, mens du stadig gøre en erklæring. Vi har set den røde renæssance, sort har været tilbage i et minut, og alle-hvid er evigt friske; men vi føler det som om gul har ikke rigtig nogensinde haft sin tid i solen. Er det i øjeblikket?


 


blazer12-8.jpg


 


I sidste uge fortalte vi dig om Nike Internationalist JCRD WMNS 'Camo «, viser sig at der er en del II, til en nike air max thea sort hvid gå med til det! Tag din pick begge spark får en "Camo" print, men Air Max Thea får de hævede 'Levende lilla' prikker fra bagskærmen til hælkappen og tilbage omkring igen, en 'Levende lilla' Swoosh, neon grøn boble og neon grønne hits på ydersål. De arbejder godt sammen som en pakke og hver stil tager en unik spin på detaljerne.


 


De fleste af Nike Sportswear er faux retro løbere har kombineret elementer fra stilarter udgivet i begyndelsen til midten af ​​1990'erne. denne ene tager lidt af en anden rute, som vi ser linjer fra Air Max 90, en forstærket sadel som den oprindelige Air Maxim 1 og masser af Hyperfuse svejsning, der har opdateret både klassikere løbet af de sidste par år. Denne nye nike air max thea billig får også ind på den camo tema, der spreder i hele NSW katalog, dens colorway og mønster ligner en WMNS Air Max 1 Tape indstillet til at frigive næste måned.


 


nike air max thea pris viste sig at være helt overraskelse pakke for damerne sidste år med den lette 'nye møder gamle "snige frigive i en bande af cool farvevarianter. Udnyttelse af 2013 succes kan vi forvente flere medlemmer at komme ind i familien i den ene fire herunder denne Glacier Ice udgave. Den Hyperfused mesh silhuet ser virkelig rart i isblok blå med en lidt lys grå og lilla tilføje nogle drue smag til blandingen.


 


1029THEA-06.jpg


 


nike air max thea tilbud har vist sig at være et hit på gaden i løbet af det seneste år, og nu med sommermånederne nærmer på den nordlige halvkugle er vi sikre på at se flere udgaver af super lav-cut snige. Her kvindernes model flaunts en spredning af mosede op i en velsmagende godbid med metallisk sølv, gletscher is, mørk grå og orange farve combo danner prikken over i'et tekstiler. Dudes, medmindre du er velsignet med petite fødder kiggede disse billeder er det tætteste oplevelse du vil komme til at have disse til fods.

Gli orari sono GMT. Ora attuale: 1:48 pm.